Skip to main content

Workshop: Van oude spijkerbroek naar nieuwe tas

Van 12 oktober 2024 14:10 tot 12 oktober 2024 16:00

Een kapotte trui of versleten spijkerbroek belandt al gauw in de prullenbank. Maar dat is eigenlijk hartstikke zonde, want veel kledingstukken bevatten nog fijne stoffen waar je met een beetje creativiteit makkelijk iets moois van kunt maken!

Hoe dat moet? Dat komt tante Anne van Naaiatelier tante Ann ons tijdens deze Klerendag leren. Ze geeft de workshop ‘Van oude spijkerbroek naar nieuwe tas’ waarin je zelf van een spijkerbroek een hippe schoudertas maakt!

Je gaat aan de slag met diverse technieken om een unieke tas te ontwerpen. Er zijn voor de workshop diverse spijkerbroeken aanwezig maar nog leuker is het natuurlijk om zelf je oude spijkerbroek mee te nemen en deze een nieuw leven te geven.
We hebben maar een paar plekjes, dus schrijf je gauw in.

En er is meer te doen…
In de hal op de begane grond is een tweedehands kledingmarkt, met pareltjes uit de collectie van de Kledingbank. Vooraf een kaartje kopen is nodig. Op de jeugdafdeling (2e verdieping) hebben we een kinderkledingruilmarkt! Lever een kledingstuk in dat voor je kind te klein is en ruil het voor iets leuks! 

  • 12 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur
  • Centrale bibliotheek, de Maakplaats
  • Gratis voor leden, 5 euro voor niet-leden

 

Datum

Zaterdag 12 oktober 2024

Tijdvak

Van 14:10 tot 16:00

Locatie

Onderwerp

Cultuur

Bestellen

Bestel tickets