Skip to main content

Dialoogsessie: Wat moet de politie uitstralen?

Van 24 oktober 2024 19:00 tot 24 oktober 2024 20:30

Zijn alle agenten nou schoften, helden of iets daartussenin? All Cops Are brengt een actieve dialoog op gang over de complexe relatie tussen politie en samenleving. Hoe kijk jij naar (de rol en het optreden van) de politie?

In deze openbare dialoogsessie ga je in een intieme setting dieper in op vragen als “Wat moet de politie uitstralen?” en “Is de politie er voor iedereen?” De dialoog wordt geleid door Paulo Lopes. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de Deep Democracy methode waarbij alle meningen gehoord en gerespecteerd worden. Ook als ze conflicterend zijn. 

Iedereen is welkom en toegang is gratis. Bij alle activiteiten is minimaal de helft van de plekken bedoeld voor burgers en de andere helft voor politiemewerkers. Werk je bij de politie? Geef het aan bij je inschrijving voor een activiteit.

Praktische informatie dialoogsessie:
Locatie: Desideriuszaal 1ste verdieping, Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110
Toegang: gratis met ticket > haal je ticket hier

 

Over de makers
All Cops Are is een samenwerking van de politie met kunstenaar Yuri Veerman. Als creatief leiders van de politie creëren Marjon van Gelderen en Arnoud Grootenboer ruimte en nieuwe manieren om de veranderingen te activeren die nodig zijn.

Datum

Donderdag 24 oktober 2024

Tijdvak

Van 19:00 tot 20:30

Locatie

Onderwerp

Cultuur, Gesprek